RAWE Alimente bio

Gust adevărat de fructe!

Din gustul desăvârsit al fructelor ecologice bine coapte, alese cu mare grijă, am creat noile produse ecologice sub marca rawe.

Rawe reprezintă idea noastră de a conserva fructele într-un mod inedit, fără a folosi temperaturi înalte de procesare și pasteurizare dar într-o maniera cât mai curată si sigură fără adaos de zahăr, pectine, conservanți, coloranți sau alti aditivi alimentari. Cercetările noastre de-a lungul anilor s-au concretizat în această gamă de produse inovative de tip raw vegan, adica vegetale crude, prin dezvoltarea unui procedeu de producție care permite păstrarea nutrienților, fitonutrienților și aromelor fructelor proaspete la borcan dar asidurând totodată și siguranța din punct de vedere microbiologic chiar dacă produsele nu sunt pasteurizate!

Certificat BIO

Produsele se pot comanda de aici:

Magazinul online GusturiBio.ro 

Magazinul online Obio.ro

Magazinul online Vegis.ro

FRUCTONATA 

Fructonata este singurul preparat din fructe, concentrat în vid la temperatura de max 42°C, fără pasteurizare pentru păstrarea nutrienților, fitonutrienților și aromelor fructelor proaspete.

Produs inovativ, bio raw vegan cu cel mai bogat conținut de fruct, fără adaos de zahăr, conservanți, aditivi sau coloranți. Fructonata conține zaharuri naturale din fruct, bogată în vitamine, fibre și antioxidanți.

 

FRUCTONATA CIREȘE BIO

Ingrediente: cireșe din agricultură ecologică UE.

Pentru obținerea a 100g produs finit s-au folosit 420g cireșe.

Produs ambalat în vid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FRUCTONATA PORTOCALE BIO

Ingrediente: portocale din agricultură ecologică UE.

Pentru obținerea a 100g produs finit s-au folosit 400g portocale.

Produs ambalat în vid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FRUCTONATA AFINE DE PĂDURE BIO

Ingrediente: afine de pădure*, must proaspăt concentrat*.

*din agricultură ecologică UE.

Pentru obținerea a 100g produs finit s-au folosit 230g afine de pădure.

 

 

 

 

 

 

 

Must proaspat concentrat

Calitățile deosebite ale mustului proaspat de primă presă ne încântă gustul în fiecare toamnă. Pe langă gust, mustul aduce și o doză de sănătate prin consumul său datorită compoziției bogate în vitamine, minerale și antioxidanți. 

Acest produs raw vegan, obținut prin concentrarea în vid la temperatura de max 42°C, fără pasteurizare are un conținut ridicat de zaharuri naturale din fruct, bogat în vitamine și antioxidanți, fără adaos de zahăr, conservanți, aditivi sau coloranți. Procedeul de fabricare asigură păstrarea nutrienților, fitonutrienților și aromelor strugurilor.

 

Ingrediente: must proaspăt de struguri din agricultură ecologică UE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fructe uscate bio

 

Fructele de aronia fac parte din categoria de superalimente. Acestea ofera, pe langa macronutrienti si fitonutrienti care au un aport benefic pentru sanatatatea noastra. Acestea au un continut bogat de vitamine, antioxidanti si minerale.

 

Ingrediente: aronia din agricultură ecologică UE 

Produs ambalat în vid.