CONCURS!

update:06.01.2014
CASTIGATORII Concursului sunt:
participantul cu nr.173 Simona Costea – a castigat tableta Evolio Quadra
participantul cu nr.49 Sabina Rotaru – a castigat un smartphone Samsung S3 mini
participantul cu nr.73 Andreea Toma – a castigat un aparat foto Nikon
participantul cu nr.148 Ioanut Broasca – a castigat un pachet cu produse Antioxivita
participantul cu nr.40 Ana Monica Laptes – a castigat un pachet cu produse Antioxivita
participantul cu nr.135 Gheorghe Domuta – a castigat un pachet cu produse Antioxivita
participantul cu nr.89 Camelia Spiridon – a castigat un pachet cu produse Antioxivita
participantul cu nr.12 Iuliana Barsan – a castigat un pachet cu produse Antioxivita

1 1-178

TABLETA 173

telefon 49

ap foto 73

antioxi 5 12

antioxi 4 89

antioxi 3 135

antioxi 2 40

antioxi 1 148

Felicitari castigatorilor!

Daca ai folosit unul din produsele noastre, AntioxiVita sau Propolis esenta te asteptam sa ne scrii pe pagina de TESTIMONIALE parerea ta si ai sansa sa castigi unul din premiile puse in joc:

1 X smartphone Samsung I8190 Galaxy S3 Miniheader

1 X tableta Evolio Quadra

1 X aparat foto Nikon COOLPIX S2700

5 X pachete AntioxiVita

PERIOADA DE CONCURS 20 octombrie – 31 decembrie 2013.

Nu uita sa furnizezi datele reale. Numar de telefon si adresa de email nu vor fi publicate pe site!

 

Regulament concurs

Art. 1. Organizator

S.C. PHENALEX S.R.L., cu sediul social în oraşul Oradea, judeţul Bihor, Str. Iuliu Maniu nr. 8, înregistrată la Registrul Comerţului nr. J05/1002/2010, având codul unic de înregistrare RO27236306, denumit în continuare Organizator

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanţii vor fi înştiinţaţi prin e-mail sau telefon, iar publicul prin intermediul paginii de web www.phenalex.ro pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2. Durata concursului şi aria de desfăşurare

Concursul se derulează în intervalul specificat în cadrul articolului de concurs. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.

Perioada concursului: 20 octombrie 2013 – 31 decembrie 2013

Art. 3. Condiţiile de participare

Participarea la concurs se desfăşoară exclusiv pe Internet, pe site-ul http://www.phenalex.ro/testimoniale/.

Are drept de participare orice utilizator de Internet care îndeplineşte toate condiţiile de mai jos:

– Este cetăţean român sau cetăţean străin rezident în România.

– Este abonat la newsletter-ul site-ului şi şi-a completat toate datele reale şi corecte, inclusiv adresa de e-mail şi telefonul.

– A folosit sau foloseste cel putin unul din produsele AntioxiVita sau Propolis esenta.

– Este fan al paginii de Facebook Phenalex SRL.

– Este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicată concursului, în cazul în care este desemnat ca fiind unul dintre câştigătorii competiţiei.

– Confirmă că a citit şi a înţeles prezentul Regulament Oficial şi că este de acord în totalitate cu termenii şi condiţiile precizate de acesta.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate, necorespunzătoare sau incomplete în completarea datelor personale şi în cazul în care Organizatorul consideră că a fraudat.

Art. 4. Protecţia datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunţării şi identificării câştigătorului.

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de concurs din secţiunea Concurs de pe site-ul www.phenalex.ro, precum şi din banner-ele online de promovare a acestuia. Utilizatorul va trebui să completeze corect şi să trimită formularul de concurs. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi prin generare automata pe site-ul http://www.random.org/.

Organizatorul nu va oferi contravaloarea în bani a premiului.

Art. 6. Desemnarea şi anunţarea câştigătorilor

Vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, câştigători utilizatori care au completat corect formularul de concurs şi au îndeplinit condiţiile de participare menţionate la Art. 3.
O persoană nu poate fi desemnată câştigătoare decât o singură dată în cadrul aceluiaşi concurs.
Câştigătorilor li se va aduce la cunoştinţă rezultatul concursului la sfârşitul acestuia şi vor fi contactaţi telefonic sau prin e-mail la finalul concursului în baza datelor funizate, pentru a li se comunica modalitatea de a intra în posesia premiului.
În cazul în care câştigătorii nu trimit în 5 zile lucratoare informaţiile solicitate de Organizator sau dacă au furnizat date de contact eronate / incomplete, premiul se va acorda, în ordine, următorilor utilizatori înregistraţi. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunţării răspunsurilor din motive care nu ţin de el.
Câştigătorii vor primi pe e-mail toate informaţiile legate de ridicarea premiului.

Art. 7. Premiile

Prin tragerea la sorti se vor desemna castigatorii premiilor puse in concurs:

1 x smartphone SAMSUNG I8190 Galaxy S3 Mini

1 x tableta Evolio Quadra

1 x aparat foto Nikon CoolPix S2700

5 x pachete AntioxiVita a cate 3 bucati.

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.phenalex.ro, dar şi prin solicitare pe adresa de email a Organizatorului. Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

 

Art. 9. Întreruperea concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunţe publicul prin intermediul site-ului www.phenalex.ro.

Art. 10. Taxe şi impozite aferente

Organizatorul campaniei nu este răspunzător de plata altor taxe sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, acestea căzând în sarcina persoanelor câştigătoare.

Art. 11. Litigii

În cazul unor litigii apărute între Phenalex srl şi participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente române.

 


comments

- 66

apostol letitia

Cunosc produsele dvs.Sunt minunate .La mine in magazin sunt cerute , mai ales propolisul.Multumesc!

phenalex

va rugam informati clienti d-voastra despre concurs, iar daca ati folosit unul din produsele noastre va rugam sa ne scrieti parerea personala pe pagina de TESTIMONIALE http://www.phenalex.ro/testimoniale/ pentru a participa la concurs.

Aldea Cristian

Buna ziua!
Am 46 de ani si practic sportul zilnic. Produsul dvs. Antioxivita imi este de un real ajutor in activitatile sportive pe care le desfasor. Felicitari ptr produsele realizate de dvs!

Cadar Dan Vasiliu

Buna ziua. Am folosit produsul Propolis Esenta si pot spune ca sunt extrem de multumit. Cum vine sezonul rece nu lipseste din casa acest produs si vreau sa incep sa folosesc si Antioxi Vita. Chiar recomand cu caldura si cu incredere aceste produse! Doamne ajuta tuturor.

Braesteanu Alexandru

Salut,
Eu am utilizat vreme de 3 luni din martie pana in mai 2013 produsul dvs. AntioxiVita,avand colesterolul total de 260 urmand e drept si tratamentul clasic si in august la repetarea analizelor am constatat ca am totul reglat colesterol total 156 doar iarLDL si HDL in limite normale…acum o sa incep o doza de intretinere pt. circa 2 luni…

Diana Batir Rusu

iubesc produsele voastre..sunt absolut minunate

Tanase Elena Aniela

Buna ziua! Am folosit produsul ‘propolis esenta’ si am fost foarte multumita de acest produs…il recomand tuturor deoarece este un produs natural si nu are reactii adverse..

Tudorica Elena

Buna ziua. Am folosit produsul Propolis Esenta si pot spune ca sunt extrem de multumita.Produsele Phenalex sunt nelipsite din casa mea. Chiar recomand cu caldura si cu incredere aceste produse!

Juravle Maria

Admir din tot sufletul echipa Phenalex în frunte cu doamna inginer Simona Bişboacă, colega mea de breaslă (sunt absolventă de inginerie alimentară la Galaţi, în prezent sunt cadru didactic în învăţământul preuniversitar). Am urmărit cu mult interes emisiunea de la Prima TV Sport, dietă şi o vedetă precum şi alte apariţii la televiziunea locală din Oradea. Am stat la taifas prin telefon cu dna inginer pe tema Antioxivita. Am folosit atât eu cât şi soţul produsul Antioxivita. După o cură de circa 4 luni, analizele de sânge ale soţului au fost foarte bune, cum nu fusese niciodată, el având probleme cardiace. Am recomandat produsul unei colege pentru mama ei bolnavă de cancer, a fost acceptat de medicul curant chiar în timpul tratamentului cu citostatice. Efectele antitumorale au fost vizibile în sensul că nu au apărut metastaze chiar dacă stadiul bolii era foarte avansat. Mama ei se simte bine. Doresc doamnei inginer precum şi echipei multă sănătate, putere de muncă precum şi multe idei simple şi valoroase.

POP DANIELA FLORICA

AM MARE NOROC CU PROPOLISUL DE LA VOI. II DAU FETITEI MELE SI POATE MERGE LA GRADINITA INDIFERENT DE MEDIU DE ACOLO. MULTI CAD BOLNAVI SI EA II PROTEJATA,CA II DAU PERIODIC PROLPOLISUL. MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL!

Goia Georgiana

UNDE POT GASI PROPOLIST ESENTA? IN ORASUL FOCSANI, JUDETUL VRANCEA

dinu dunea 0741143558 bucuresti

am inceput si eu cura de antioxi vita, am urmarit de mult timp produsul si acum abia astept analizele.

blagovenco mihaela

multumita propolisului de la dumneavoastra,nu mai trebuie sa merg din medic in medic cu baietelul meu ,va multumesc

curca ileana

Recomand cu incredere aceste produse.sunt miraculoase….

BORS IOAN

Am folosit produsul Propolis Esenta si pot spune ca sunt extrem de multumit. Cum vine sezonul rece nu lipseste din casa acest produs si vreau sa incep sa folosesc si Antioxi Vita. Chiar recomand cu caldura si cu incredere aceste produse..

Myrvold Laura Loredana

Acum 2 ani am fost la medic si mi-am facut toate analizele din sange…ceea ce m-a ingrijorat a fost colesterolul care mi-a iesit 294 , deci mult peste limita normala. Prima intrebare a medicului a fost daca consum grasimi sau alimente prajite, si deoarece nu consumam , acesta a concluzionat ca e pe baza de stres. La recomandarea medicului am tinut o dieta drastica si am luat si alte medicamente recomandate de acesta, care insa nu m-au ajutat prea mult. Asta pina am aflat de produsul AntioxiVita, produs 100 % naturist pe baza de struguri …ma bucur sa va impartasesc faptul ca de cand al folosesc colesterolul meu a revenit la normal . E extrem de bun si pe langa mentinerea colesterolului in limita normala ma ajuta sa-mi mentin buna functionare a sistemului cardio-vascular si ajuta la reglarea tranzitului intestinal. Si fiindca in prospect scrie ca amelioreaza simptomele menopauzei, cu siguranta al voi folosi in continuare si pe aceasta cale tin sa va multumesc pentru produsele Phenalex si le recomand cu caldura.

dorobantu alexandra

produse foarte bune. le folosesc mereu.

mirabela

propolisul l-am folosit mai ales cand m-a durut gatul

Buga Carmen Valentina

Produsul Propolis Esenta este frecvent folosit de mine mai ales in sezonul rece, ma ajuta foarte mult sa lupt impotriva racelii si sunt foarte multumita.

Elisabeta Luise Mihălăchioiu

confirm ca am citit si sunt de acord cu regulamentul oficial. sunt abonata la newsletter. am scris un comentariu la Testimoniale. particip la concurs.

STEFAN NADIA IRINA

produse exceptionale

raduta mihaela

Inainte de Craciun ma simteam cam rau, o stare generala de discomfort, asa ca am folosit AntioxiVita si vreau sa va spun ca starea mea s-a imbunatatit simtitor si mi-am petrecut seara de Craciun la restaurant si m-am simtit OK.

nastase gabriela

Cunosc produsele, le folosesc, sunt foarte bune, si le recomand tuturor. Sarbatori fericite!

Alexandra Puica

Am folosit Propolis Esenta la indemnul tatalui mei si si-a dovedit eficacitatea, de-a lungul mai multor ierni, in prevenirea gripei si a racelii si intarirea sistemului imunitar. Pe viitor voi incerca si AntioxiVita

smarandache daniela

confirm ca am citit si sunt de acord cu regulamentul oficial. sunt abonata la newsletter. am scris un comentariu la Testimoniale. particip la concurs.

daniela

am folosit Propolis Esenta, il recomand cu mare inredere, esenta un produs bun.Pe viitor incerc si AntioxiVita

stamate

folosim Propolis Esenta, foarte bun

BORS IOAN

Produsul Propolis Esenta este frecvent folosit de mine mai ales in sezonul rece, ma ajuta foarte mult sa lupt impotriva racelii………

serban greti

eu sufar de insuficienta renala cronica si din cauza asta imunitatea mea are de suferit,dar cu ajutorul produsului Propolis Esenta eu reusesc sa tin racelile la distanta.

filigeanu marius daniel

produse exceptionale si le folosesc

filigeanu violeta

Am folosit produsul propolis esenta phenalex si datoria acestuia am scapat de o raceala foarte puternica

tania dumitrache

super,super prduse,le recomand tuturor

iuga mihaela

sunt minunate produsele, si de un real ajutor,recomand tuturor cu incredere.sarbatori fericite!

Harabagiu Elena

Buna ziua! Am folosit produsul ‘Propolis esenta’ si am fost foarte multumita de acest produs;il recomand tuturor deoarece este un produs natural

tudorica liliana

Buna ziua. Am folosit produsul Propolis Esenta si pot spune ca sunt extrem de multumita.
Intodeauna cand vine sezonu rece toata familia luam sa ne apere de gripa.

Dobris Catalina Viorica

Ceva spectaculos,nu exixista cuvinte pt voi,felicitari

ilie andreea

Am folosit Propolis Esenta cel mai bun produs impotriva racelii in aceasta perioada

HOSSU EMIL

ANTIOXI VITA (100 ML) – FORMULA CONCENTRATAeste foarte bun produsul l-am folosit oferă protecţie ridicată împotriva radicalilor liberi;
– limitează distrugerea fibrelor de colagen;
– stimulează activitatea unor enzime detoxifiante;
– ajută la reglarea tranzitului intestinal;
– îmbunătăţesc secreţia de insulina sieste foarte bun in detoxifiere si mi-a reglat tranzitul intestinal ma simt mult mai bine am o pofta de viata ma misc mai bine viata mea sa schimbat
va recomand produsele prietenilor familiei si vecinilor mei

STEFAN CORNELIU

produse de calitate

Dana Stoica

confirm ca am citit si sunt de acord cu regulamentul oficial. sunt abonata la newsletter. am scris un comentariu la Testimoniale. particip la concurs.

Constantin Stoica

Buna ziua. Am folosit produsul Propolis Esenta si pot spune ca sunt extrem de multumit.

Badescu Margareta

Propolis Esenta este produsul care nu imi lipseste din casa.A

Oprea Nicoleta

Am folosit Propolis esenta si am fost foarte multumita…si il recomand cu incredere..

Daniela Carmen

Buna ziua.
Am folosit si folosesc cu placere produsele Propolis Esenta si Antioxi Vita, sunt multumita de calitatea acestor produse, le recomand cu caldura si cu incredere. Craciun Fericit si Un An Nou Fericit.

HOSSU CLAUDIA

Am folosit Propolis Esenta la indemnul tatalui mei si si-a dovedit eficacitatea, de-a lungul mai multor ierni, in prevenirea gripei si a racelii si intarirea sistemului imunitar. Pe viitor voi incerca si AntioxiVita
ma ajuta la usurarea tranzitului intestinal si la detoxifiantea corpului dupa sarbatorii

Roxana Tudor

Am folosit produsul Propolis Esenta cel mai bun in perioada rece a iernii.

ANTON MARILENA

Produse foarte bune, de calitate , ,particip la concurs

Buscan Elena Adina

Nu am folosit produsul Propolis Esenta dar mi-a fost recomandat ca fiind cel mai bun in perioada rece a iernii.

Victoria Niculae

Am citit regulamentul, m-am abonat la newsletter, am folosit doar propolis, ocazional, in picaturi, il tin de leac in casa. Sper sa il folosesc mai des, si pe celalalt produs, antioxivita.
Succes in a va face cunoscuti, apreciati si a va largi paleta de produse.

stefan eugenia

Antioxi Vita.l-am folosit si am fost incanata e calitatea produsului..il recomand

Dimitriu Valeriu

confirm ca am citit si sunt de acord cu regulamentul oficial. sunt abonata la newsletter. am scris un comentariu la Testimoniale. particip la concurs.

Nicoleta Agache

In sezonul rece folosesc Propolis Esenta si nu racesc deloc,este foarte bun.

iulian p. popescu

Minunale produsele, prietena mea este o consumatoare fidela! Succes in vanzarea lor!

Motas Roxana Daniela

Eu sunt consumatoare fidela de ANTIOXI VITA pentru ca trebuie sa-mi tin colesterolul sub control mai ales de sarbatori cand iau in greutate foarte repede si se resimte dupa fiecare masa! Totodata am probleme si cu inima si acest medicament ma calmeaza imediat asa ca il am in geanta in permanenta! Sper ca mai multa lume sa il incerce pentru ca nu-i va parea rau! Sarbatori fericite!

Daniel Tudor

Produse excelente,particip.

Magda Gheorghe

Produse exceptionale!

Elena Cruceru

Buna ziua!
Am folosit si folosesc cu incredere produsul Propolis Esenta m-a ajutat foarte mult in problemele ficatului,mi-a ameliorat starea de sanatate si sunt foarte multumita de calitatea acestui produs, il recomand cu caldura si incredere. Felicitari pentru aceste minunate produse !

nicoleta ciocoiu

propolis folosesc de mult timp este un produs foarte bun si il recomand cu mare incredere pentru imuninitate si nu numai ..

Scutaru Adriana

sunt produse foarte bune excelente ….folosesc Propolis Esenta

Nicoleta Pasescu (Pina Colada pe FB)

Propolis Esenta este produsul pe care il recomand cu caldura de fiecare data cand apar semne de raceala dar si preventiv la inceputul sezonului rece, DA REZULTAT GARANTAT !

florin dumitrache

super,super

Monica Dimitriu

Am citit , am înţeles si sunt de acord cu Regulamentul

Victoria Niculae

Aflam castigatorii?
Sper ca nu se ia in calcul data serverului, care a luat ultimul concurent in data de 19 octombrie 2013.

Mogoroase Florentina

felicitarii castigatorilor,poate data viitoare castig si eu.

Lasa un comentariu