ANTIOXI VITA sau “elixirul tinereții” – cel mai puternic antioxidant din lume, o descoperire fabuloasă a unei românce pornită pe drumul cercetării și al inventicii

Orădeanca Simona Bișboacă, premiată cu aur și argint la mai multe târguri internaționale de inventică, are mai multe brevete în domeniul industriei alimentare

Prima mare realizare a cercetătoarei Simona Bișboacă, a fost ANTIOXI VITA, un produs medaliat cu aur la Salonul Internațional de Inventică  de la Varșovia, fiind desemnat de juriu  ca „cel mai puternic antioxidant din lume”. Un produs 100% natural, obținut din sâmburi, pielițe și rahiș de struguri  atent selecționați.  Metoda de obținere inovatoare brevetată de OSIM, asigură extragerea și stabilizarea antioxidanților  într-o concentrație foarte mare.

Antioxidanţii astfel obținuți  au proprietăți uluitoare: accelerează epurarea colesterolului sanguin, menţin buna funcţionare a sistemului cardio-vascular, oferă protecţie împotriva radicalilor liberi, limitează distrugerea fibrelor de colagen, stimulează activitatea unor enzime detoxifiante, ajută la reglarea tranzitului intestinal, îmbunătăţesc secreţia de insulina si protejează celulele pancreasului de acţiunea radicalilor liberi.

Suplimentul este recomandat persoanelor  cu predispoziții la boli cardiovasculare,  flebite, varice, cu antecedente de accidente vasculare , persoanelor cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor, sau diverse forme de cancer, dar și persoanelor sănătoase, în scop curativ. Este un bun remediu și în caz de răceli și viroze , ajutând la creșterea  imunității organismului. Produsul se găsește în mai toate farmaciile și magazinele naturiste din țară. Peste hotare,  se exportă deocamdată  în Italia, urmând să se analizeze oportunități de export  în mai multe țări din Europa.

Un alt produs premiat, cu un impact extraordinar în ceea ce privește folosirea lui de către copii, este PROPOLIS-esență.  Obținut printr-o metodă inovatoare, prin care s-a reușit extragerea esenței de propolis  în apă, acest produs 100% natural are multiple acțiuni terapeutice: antimicrobiană, antibiotică, antifungică, antiinflamatorie, analgezică, antioxidantă.

Dar, descoperirile Simonei Bișboacă nu se opresc aici. Ea a reușit să producă „ marmeladă crudă”, fără adaos de zahăr, fără fierbere și fără conservanți. Rămânând la stadiul de „hrană vie”, la fel ca prunele din care este făcută, acest tip de marmeladă asigură organismului nutrienți și antioxidanți importanți. Următoarea etapă de cercetare se axează pe dezvoltarea de noi produse pe bază de extracte naturale cu proprietăți sanogene deosebite.  

sursa:

https://www.imperialtransilvania.com/ro/2017/10/21/citeste-stirea/argomenti/events-1/articolo/antioxi-vita-sau-elixirul-tineretii-cel-mai-puternic-antioxidant-din-lume-o-descoperi.html

Lasa un comentariu