Inventatoare de viaţă lungă: O orădeancă a descoperit „elixirul tinereţii”, un puternic antioxidant multi-premiat şi recomandat de medici chiar şi bolnavilor de cancer

Ultima oară când aţi mâncat un strugure, v-aţi gândit că aveţi în mână secretul tinereţii veşnice? Orădeanca Simona Bişboacă a dovedit-o!

Folosind sâmburii şi pieliţa strugurilor, tânăra a creat Antioxi Vita, un antioxidant cu puternice efecte anti-îmbătrânire şi care ajută la vindecarea unor boli grave. Dornică să ia din natură tot ce e mai bun, Simona a inventat, de fapt, mai multe produse menite să prevină apariţia unor boli sau să le vindece. Şi toate au succes…[…]

sursa: ebihoreanul.ro


comments

- 1

Ileana Tacutu

Buna ziua Dna Bisboaca

Ma numesc Ileana T. si am 47 de ani. Dupa un tratament cu antibiotic ma simteam tare obosita, si aveam o stare deprimata. Fratele meu care utilizeaza Antioxivita de ceva ani mi l-a recomandat. Nu am fost deloc sceptica. Citisem despre puterea antioxidantilor naturali, nu cei de sinteza. Am inceput sa iau si deja sunt la a doua sticluta. Stiti ce am observat?
Stare de bine, putere de concentrare marita, calitatea pielii s-a imbunatatit foarte mult (este hidratata si arata luminoasa), si inca ceva: de 10 ani aveam la picior o unghie atacata de o ciuperca. Mi-a cazut unghia urata, si observ de la radacina ca iese ceva frumos. Urmaresc procesul de vindecare si va voi transmite rezultatul final. Cand am inceput tratamentul pe frunte (doar pe frunte!) mi-au aparut mici brobonele – am avut Zona Zoster oftalmica. Nu m-am speriat si bine am facut caci acum aproape au disparut. Apoi tot aceste brobonele le-am observat pe piept, mai precis intre sani (v-am spus ca de curand am luat antibiotic ptr plamani). Nu m-am speriat – inca mai sunt cateva brobonele dar treptat dispar. Deci trag eu o concluzie ca efectul este vizibil mai ales pe zonele afectate,; functioneaza ca un detoxifiant. Va felicit Dna Inginer ptr ideea ce ati avut-o. Sunteti geniala! Sa va dea Bunul Dumnezeu putere de munca si sanatate!
Mult respect am pentru dvoastra si ptr munca Dvoastra!

Lasa un comentariu