Vinoterapia

In cat timp pot fi consumati 80 de litri de vin?

Nu avem un raspuns la aceasta intrebare insa avem o solutie care are beneficiile unui astfel de consum. Este vorba despre o solutie naturala obtinuta din struguri care concentreaza polifenolii: resveratrolul, antocianii si alti compusi benefici organismului, iar 100 ml din aceasta substanta echivaleaza cu consumul a 80 de l de vin, cel putin din punct de vedere al aportului de antioxidanti.

Indicatii terapeutice:

Concentratul de polifenoli are multiple intrebuintari. Este recomandat in special persoanelor cu predispozitie la bolile cardiovasculare, flebite, varice,, persoanelor cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor, diverse forme de cancer. De asemenea este un bun remediu in raceli, viroze, protejand organismul. Extractul de struguri ajuta  la scaderea colesterolului, limiteaza distrugerea fibrelor de colagen si ajuta la reglarea tranzitulu iintestinal.

Cea mai mare bucurie a Simonei, dincolo de succesul de care se bucura serul antioxidant, sunt telefoanele pe care le primeste de la clientii multumiti.

„Ma bucur nespus cand ma suna lumea sa imi multumeasca, si imi spun cat de bine le-a AntioxiVIta. Atunci stiu ca a meritat toata munca”

milesime

sursa: www.millesime.ro/


comments

- 1

Lasa un comentariu