Interviu Radio Romania Actualitati

Stelian Radu Cacuci: Dna Simona Bisboaca, sunteti antreprenor cercetator si inventator! Simona Bisboaca: Viata de antreprenor pot sa spun ca este frumoasa, cel putin mie personal, imi ofera satisfactia ca reusesc sa implementez in productie cercetarea care o realizez, brevetele de inventie pe care le-am inregistrat. SRC: Cate aveti? SB: Am ramas la trei! La o cerere de brevet am renuntat din motive personale… SRC: Ati construit spatiul de productie langa Oradea, la Livada de Bihor; cum va descurcati cu aprovizionarea cu materie prima? SB: Aprovizionarea…mda, nu este foarte usoara in special pentru ca noi folosim fructe bio: fructe bio certificate bio. Certificare BIO presupume mai mult decat faptul ca ai o livada si nu o stropesti! SRC: Ultima inventie de anul trecut se numeste FRUCTONATA! Ce este aceasta: dulceata, marmelada? SB: FRUCTONATA este plasata undeva intre fructul proaspat si fructul procesat termic gen dulceata, gem, marmelada. Practic este o pasta de fructe procesata dar fara a folosi temperaturi care sa distruga fitonutrientii din fructe. SRC:Am vazut cifra de afaceri a firmei infiintata, daca nu gresec, in urma cu 10 ani! SB: Da, aproape zece ani! Anul viitor vom face 10 ani. Am evoluat ascendent in fiecare an. Am avut o mica stagnare in momentul in care am investit in noua locatie, fabrica pe care o detinem acum. Ne-am focusat atunci mai mult pe partea de implementare a brevetului cu fructonata si atunci partea de vanzari …nu pot sa zic ca am lasat-o balta dar a mers asa….din inertie. SRC: Ce le puteti spune celor care doresc sa devina antreprenori? Sa o faca sau nu? SB: Desigur! Satisfactiea este foarte mare cand reusesti sa pui pe piata un produs de calitate si primesti aprecierea clientilor! www.gusturibio.ro www.phenalex.ro

Mierea românească are efect antibacterian mai puternic decât mierea de Manuka, provenită din Noua Zeelandă

Lasa un comentariu