Targul de Medicina Alternativa 23-26 iunie 2011

Va asteptam in perioada 23-26 iunie la Targul de Medicina Alternativa organizat la ROMEXPO.
Vom fi prezenti in cadrul targului cu stand (83) de prezentare si degustare al suplimentului alimentar ANTIOXI vita – extract bogat in antioxidanti de tipul polifenolilor.

Vineri 24 iunie ora 17:30 va asteptam in Sala Iorga, in cadrul programului de Conferinte pentru a va informa despre proprietatile terapeutice ale Antioxi vita.
TMA este un Festival cu sectiuni de vanzare, Conferinte, Workshop-uri, Demonstratii, care se desfasoara la prima editie in Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti si se adreseaza asociatiilor, fundatiilor, centrelor, cabinetelor sau firmelor interesate de stiintele spirituale, domeniile terapiilor complementare si medicina alternativa.

Produsele si serviciile prezente in cadrul Festivalului cu Vanzare TMA pot fi descoperite, incercate si folosite cu succes pentru a ne vindeca, imbunatati, armoniza si spiritualiza modul de viata.

Diversitatea procedeelor si metodelor de cunoastere, de diagnosticare, de vindecare sau de mentinere a starii de sanatate fizica, energetica si spirituala, vor fi prezentate vizitatorilor de catre participanti inscrisi la TMA, din domeniile:

Medicina Alternativa
Produse Naturiste
Stiinte si Terapii Spirituale
Demonstratii si conferinte
Terapii Complementar

Lasa un comentariu