Timisoara la targul EXPO Bio Life 16-18 Septembrie 2011

STAR EXPO Timişoara, firmă organizatoare de expoziţii, târguri şi evenimente,  organizeza împreună cu Iulius Mall Timişoara în perioada 16 – 18 septembrie 2011, manifestarea expoziţionala EXPO BIO LIFE, menită să reunească producători şi distribuitori de produse ecologice din întreaga ţară. Aflată la a şaptea ediţie, cu aceeaşi tematică,  organizarea evenimentului este justificată prin succesul celor anterioare şi datorită solicitării unui număr important atât de expozanţi cât şi  a consumatorilor de asemenea produse şi servicii.

Producătorii şi comercianţii de produse bio, naturale sau organice au posibilitatea de a expune o plajă extinsă a acestora, incepând de la cele cosmetice, de îngrijire personală, de curaţenie, sau de suplimente nutritive şi terminând cu cele alimentare, gospodăreşti, de îmbrăcăminte sau pentru mediu ambiental, fără aditivi sau alte substanţe chimice, de sinteză şi nemodificate genetic.

La ediţiile anterioare, vizitatorii au apreciat eforturile producătorilor de asemenea produse, precum si ale celor care asigură servicii complementare de sănătate,  demne de toată admiraţia, pentru că nu-i deloc uşor şi la îndemâna oricui să înfrunte şi să învingă constrângerile vieţii moderne cu întregul ei cortegiu de conservanţi, coloranţi, E-uri, aditivi şi alte chimicale, de tehnologii poluante, de zone poluate.

O asemenea manifestare expoziţionalăva fi benefică atat pentru producătorii de produse bio-eco-naturale şi pentru cei care prestează servicii în domeniu sub aspect comercial, cât şi pentru  vizitatorii- cumpărători care doresc să se aprovizioneze cu asemenea produse, sau să apeleze la serviciile medicale complementare, la preţuri mai mici decat cele practicate in mod curent.

Dorinţa organizatorilor este ca expozaţii să aducă în standuri şi să ofere o gamă cât mai completă de produse şi servicii bio-ecologice din domenii precum:

– Alimentaţie,  Produse apicole, Întreţinere corporală, Make-up, Produse de curăţenie,  Aparatură de uz casnic ,produse naturiste, Energie alternativă, produse de medicina naturista,  Edituri şi librării, presă de specialitate, de jucării, de ambalaje, Vopsele Ecologice  Combustibili şi uleiuri ecologice etc.

Îndemnul care trebuie să ne călăuzească pe toţi – organizatori şi vizitatori- în acest demers, sperăm, bine venit, nu poate fi decât unul: tot ce este natural, este sănătos!.

Lasa un comentariu