ZF/ Raiffeisen Branduri româneşti. Simona Bişboacă, fondatoare Phenalex: Chiar dacă nu ai un buget mare de investit, poţi să ai rezultate dacă munceşti!

Perseverenţa în business aduce rezultate pentru antreprenorii de talie mică, la început de drum, chiar dacă nu au un buget mare pentru investiţii, susţine Simona Bişboacă, antrepre­noarea care a pus pe piaţă în 2010 bran­dul Phenalex, sub care produce supli­mente şi produse alimentare na­turale. Ea a fost prezentă la conferinţa Bran­duri româneşti, organizată la Oradea de Ziarul Financiar în parte­neriat cu Raiffeisen Bank România.

„Eu am început cu cercetare, am fost în timpul studenţiei cu o bursă în străinătate, m-am întors în ţară şi am continuat partea de cercetare. Am înregistrat primul brevet de produs în 2009 – am avut o idee de produs ino­vativ în nişa suplimentelor alimentare. Am început greu, cu buget aproape inexistent, dar ni se deschideau uşile”, a povestit Simona Bişboacă.

sursa: 

https://www.zf.ro/companii/zf-raiffeisen-branduri-romanesti-simona-bisboaca-fondatoare-phenalex-chiar-daca-nu-ai-un-buget-mare-de-investit-poti-sa-ai-rezultate-daca-muncesti-18404713

Lasa un comentariu