Cu mare speranta am privit produsul ANTIOXI vita de cand l-am intalnit si aveam sa vad in urmatoarele luni ca nu ma inselasem deloc.
Sufar de VHC, descoperita in anul 2003 care acum este deja ciroza hepatica. Specific bolii, deja se poate vorbi de hepatomegalie, splenomegalie, trombocitopenie si mai nou trombozarea partiala a venei porte. Nu pot exemplifica cu valori exacte ale analizelor(asta pentru ca ele depind de foarte multi factori) cat de bine imi face ANTIOXI vita dar este sigur ca de cand am inceput sa il consum, am mai multa energie, forta, s-a ameliorat circulatia sangvina periferica (aveam dureri pe vene care ma trezeu noaptea din somn si care acum s-au ameliorat simtitor, aproape au disparut), simt ca mi s-a imbunatatit acuitatea vizuala si sunt convinsa ca voi avea rezultate si mai bune in ceea ce priveste viremia si sustinerea functiei hepatice. Indata ce voi avea rezultate de data recenta ale analizelor, va voi informa .
Mentionez ca respect tratamentul prescris de catre medicul specialist dar avand idee despre compozitia acestui preparat stiu sigur ca ma va ajuta sa imi intaresc organismul astfel ca poata lupta cu boala. Va multumesc pentru aceasta minune care este ANTIOXI vita si care nu mai este produsa de nimeni in lume la asa o puritate si concentratie. Le recomand tuturor care au afectiuni pentru care se recomanda ANTIOXI vita sa il incerce si se vor convinge singuri. Celor sanatosi le recomand sa isi pastreze sanatatea consumind periodic acest antioxidant care ii va feri de boli grave si care le va asigura o imunitate corespunzatoare pentru veacul si mediul in care traim.
Celor din echipa PHANELEX le doresc succes in toata munca de cercetare si productie si le urez sa fie sanatosi ca din „Inima sa daruiasca sanatate ” celor care au nevoie ! Multumesc pentru acest produs care imi aduce un strop in plus de speranta de viata!